Voorzitter Gewestelijk Bestuur, vice fractie voorzitter gemeenteraad Lelystad

Bahreddine Belhaj

Bahreddine Belhaj

Over Bahreddine Belhaj

06-22774646belieder@mail.com

Bahreddine Belhaj is in juni 2016 gekozen als voorzitter van het Gewestelijk bestuur van PvdA Flevoland. Met zijn 33 jaar, is hij 1 van de jongste gewestelijk voorzitters ooit binnen de geschiedenis van de PvdA.

In de partij is Bahreddine al actief geweest als gemeenteraadslid voor de PvdA In Lelystad, als voorzitter van de Jonge Socialisten in zowel Lelystad als Flevoland en heeft daarnaast veel andere functies bekleedt binnen de partij.  In het Gewestelijk bestuur is Bahreddine al ruim 10 jaar actief in verschillende functies, zoals bestuurslid, penningmeester, secretaris en vicevoorzitter.
Belhaj heeft 10 jaar lang gewerkt als manager in het bedrijfsleven. 4 jaar geleden heeft hij een succesvolle overstap gemaakt naar het ondernemerschap. Met de winkel en webshop De Vaper is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste speler in elektrisch rookwaar in Flevoland en omstreken.
Bahreddine is al meer dan 20 jaar actief als bestuurder in de politiek en een groot aantal organisaties in het maatschappelijk middenveld en bekleedt op dit moment meerdere functies bij verschillende organisaties. Daarnaast is hij vaak actief als interim bestuursadviseur om verenigingen en stichtingen te helpen door heel Nederland.
Tevens is Bahreddine sinds maart 2018 gekozen in de gemeenteraad van Lelystad en is daar nu vice fractievoorzitter.