12 april 2013

Inspirerende bijeenkomst Netwerk Flevoland

Op initiatief van het Gewest Flevoland vond op 22 maart in Lelystad de 1e Netwerk Flevoland bijeenkomst plaats. Chris Leeuwe stelde samen met Laura Bouwmeester en Leon Kokhuis een programma samen waar (oud) bestuurders elkaar konden ontmoeten en op ontspannen wijze konden bijpraten. Het was een geslaagde bijeenkomst onder meer met dank aan Leen Verbeek (CdK) die de groep met koffie en gebak ontving op het Provinciehuis.

Natuurlijk werd er uitgebreid gediscussieerd, onder andere over de plannen om Flevoland samen te voegen met Utrecht en Noord Holland. Maar er werd niet alleen gesproken. De groep bezocht het Nieuwland Museum, waar zij werden onthaald door directeur Arjan Agema. De heer Agema gaf een presentatie van de plannen met betrekking tot de ontwikkelingen van de kustzone Lelystad. De dag werd afgesloten met een borrel in Bataviastad met aansluitend de mogelijkheid om op eigen kosten de maaltijd te nuttigen. Al met al een uitermate gezellige middag en avond!

Omstreeks September wordt een vergelijkbare bijeenkomst georganiseerd in Almere. Ook hier wordt weer een attractief programma samengesteld. Het organisatiecomité is nog steeds druk bezig om de namenlijst compleet te krijgen en roept alle (oud) bestuurders op daar bij te helpen.

Weet u nog adressen van PvdA bestuurders die we zeker niet moeten vergeten? Geef dan deze gegevens door aan Leon Kokhuis. We roepen ook alle afdelingen op hun oude adreslijsten door te nemen om zo compleet mogelijk te worden. Iedereen die in Flevoland bestuurlijk actief is geweest voor de PvdA is van harte welkom.

Hoort zegt het voort!

Martin Wiegertjes,

voorzitter Gewestelijk Bestuur PvdA Flevoland