Door Bahreddine Belhaj op 14 september 2017

Een geslaagde PVDA Familie (Leden) Dag

Beste Leden,

Afgelopen zondag was de Familiedag van de Partij van de Arbeid Flevoland. Het was een groot succes. Er waren meer dan 70 mensen aanwezig van alle PvdA afdelingen in Flevoland. Wij hebben een enorm leuke dag gehad. Op deze dag waren leden, afdelingsbesturen, provinciebestuur, raadsleden, wethouders en statenleden van de PvdA in Flevoland aanwezig. Het was heel fijn om alle geledingen van de partij te zien genieten van een gezellige dag. Geen vergaderzalen, geen lange speeches, maar een dag om elkaar als partijgenoten beter te leren kennen en met elkaar van gedachten te wisselen in een ongedwongen setting.  We hebben na afloop van verschillende aanwezigen een hele positieve terugkoppeling gehad.  Als Partij van de Arbeid zijn wij een politieke vereniging. Met nadruk op vereniging!  We hebben in maart een niet zo prettige verkiezingsuitslag te verwerken gehad. Als bestuur van de Partij van de Arbeid in Flevoland hebben we besloten om weer terug te gaan naar onze basis. De partij zoals die ooit was en ik hem ken. Een partij waar mensen van de PvdA elkaar kennen binnen de provincie.
Een partij waar mensen van alle opleidingsklassen, afkomst, leeftijden en inkomensklassen met elkaar op een gezellige respectvolle manier van gedachten wisselen. Een gezellige vereniging waar je lid van wil zijn!  Niet omdat het moet of omdat dat altijd zo is geweest. Maar omdat je met gelijkgestemden iets wil veranderen en bereiken in de samenleving.
Omdat je samen gelooft in het ideaal van een samenleving waar we samen voor elkaar zorgen. Een samenleving met nadruk op samen!  In Flevoland zijn we met een paar honderd leden. Zondag 10 september 2017 was voor ons een dag zoals wij de partij het liefst zien. Een vereniging waar we samen gezellig met elkaar praten, lachen en meedenken. De partij zijn wij tenslotte allemaal!

Aankomende jaar hebben we als bestuur van PvdA Flevoland nog meer activiteiten gepland om het team- en partijgevoel nog meer te versterken.  Dus mocht u deze activiteit gemist hebben, houd de Facebookpagina van PvdA Flevoland in de gaten en uw mailbox. Wij willen graag iedereen bedanken die het mogelijk heeft gemaakt om deze dag tot een succes te maken w.o. alle afdelingsbesturen die de uitnodigingen binnen de afdelingen hebben rondgestuurd, de cameramensen uit Almere, de standhouders, de gastvrijheid van de locatiebeheerder en nog veel meer mensen.
In het bijzonder willen we toch wel Monique Dubois bedanken, de vice voorzitter van ons bestuur. Deze dame heeft bijna letterlijk dag en nacht gewerkt om deze dag mogelijk te maken, dus ook alle credits gaan naar deze dame. Natuurlijk willen we ook alle leden bedanken die met ons deze mooie dag hebben meegemaakt!
Tevens willen we graag onder de aandacht brengen dat we nog de openstaande vacature hebben binnen het bestuur van secretaris.
Dus wilt u ook meewerken aan leuke activiteiten en zitting nemen in het PvdA bestuur van PvdA Flevoland, meldt u dan aan op PvdAgewestflevoland@gmail.com .

Wilt u ook actief worden binnen de Partij van de Arbeid, dan bent u van harte welkom. In meerdere afdelingen zijn er vacatures in de afdelingsbesturen.
U kunt u aanmelding naar ons mailen. Mocht u op een andere manier actief willen zijn in de partij, meld u dan bij ons.
Wij sturen u aanmelding dan door naar uw afdelingsbestuur, zij zullen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.
Elke vrijwilliger telt en is belangrijk, dus doe ook mee !!

Hieronder vindt u een aantal links.

1e link is een verslag van de dag gemaakt door Jerzy Soetekauw, fractievoorzitter van PvdA Almere

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10159227871235175&id=708760174

2e link is een uitzending bij Omroep Flevoland over de familiedag .

Mochten de links op u pc niet werken dan kunt u de links knippen en plakken in uw browser.

Hartelijk bedankt en hopelijk tot gauw op 1 van onze andere activiteiten.

De foto’s van de dag kunt u vanaf eind deze week vinden op de Facebook van PvdA Flevoland

Met vriendelijke groet,

Bahreddine Belhaj

Voorzitter bestuur PvdA Flevoland

Bahreddine Belhaj

Bahreddine Belhaj

Bahreddine Belhaj is in juni 2016 gekozen als voorzitter van het Gewestelijk bestuur van PvdA Flevoland. Met zijn 33 jaar, is hij 1 van de jongste gewestelijk voorzitters ooit binnen de geschiedenis van de PvdA. In de partij is Bahreddine al actief geweest als gemeenteraadslid voor de PvdA In Lelystad, als voorzitter van de Jonge

Meer over Bahreddine Belhaj