10 juni 2014

Gedeputeerde zoekt stageadressen  

Onze gedeputeerde Marc Witteman gaat deze zomer opnieuw ‘het land in’ voor zomerstages. De gedeputeerde is op zoek naar bedrijven en instellingen die hem een dag als stagiair willen inzetten.

Als in de zomerperiode de besluitvorming stil ligt, geeft dit ruimte in de agenda. Voor Witteman bij uitstek de gelegenheid om ideeën, inspiratie op te doen voor een nieuw seizoen. Vorige zomer bracht het stage-avontuur hem onder andere bij de Flevoland-redactie van De Stentor, de wegbeheerders van de provincie en Stichting Welzijn Lelystad.

Marc Witteman: “De stages heb ik leren waarderen als een waardevolle aanvulling op mijn werk als gedeputeerde. Ik zie de provincie, organisaties in de provincie van een heel andere kant. Ik doe ideeën en inspiratie op voor het nieuwe seizoen, en dat werkt door in de gesprekken met collega-bestuurders en besluiten die ik voorbereid.”

Wie een interessante case of onderwerp heeft voor de gedeputeerde, kan zich aanmelden door een mail te sturen naar secretariaatwitteman@flevoland.nl. Er wordt een programma gemaakt voor de periode tussen 16 en 25 juli.