Bahreddine Belhaj

Voorzitter

Bahreddine Belhaj is in juni 2016 gekozen als voorzitter van het Gewestelijk bestuur van PvdA Flevoland. Met zijn 33 jaar, is hij 1 van de jongste gewestelijk voorzitters ooit binnen de geschiedenis van de PvdA. In de partij is Bahreddine al actief geweest als gemeenteraadslid voor de PvdA In Lelystad, als voorzitter van de Jonge Socialisten in zowel Lelystad als Flevoland en heeft daarnaast veel andere functies bekleedt binnen de partij. In het Gewestelijk bestuur is Bahreddine al ruim 10 jaar actief in verschillende functies, zoals o.a. bestuurslid en vicevoorzitter.
Belhaj heeft 10 jaar lang gewerkt als manager in het bedrijfsleven. 4 jaar geleden heeft hij een succesvolle overstap gemaakt naar het ondernemerschap. De kleine winkel die hij toen begon de Speciaalzaak Belieder, is ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf met meerdere merken en 2 vestigingen in Lelystad en een 3 tal webshops in Nederland en Belgie. Ook is hij in 2017 ook nog de bedrijven AppWerkt en Victorie Ondernemers-coaching gestart.
 Bahreddine is al meer dan 20 jaar actief als bestuurder in de politiek en een groot aantal organisaties in het maatschappelijk middenveld en bekleedt op dit moment meerdere functies bij verschillende organisaties. Daarnaast is hij vaak actief als interim bestuursadviseur om verenigingen en stichtingen te helpen door heel Nederland.

Een geslaagde PVDA Familie (Leden) Dag

door Bahreddine Belhaj op 14 september 2017

Beste Leden, Afgelopen zondag was de Familiedag van de Partij van de Arbeid Flevoland. Het was een groot succes. Er waren meer dan 70 mensen aanwezig van alle PvdA afdelingen in Flevoland. Wij hebben een enorm leuke dag gehad. Op deze dag waren leden, afdelingsbesturen, provinciebestuur, raadsleden, wethouders en statenleden van de PvdA in Flevoland aanwezig. Het was

lees verder »